MUOVIKORJAUS TAMPEREELLA – AUTOMAALAAMO P. OINONEN

Nykyisin useimmissa automalleissa muovi on keskeinen osa auton rakenteita. Ja siitä tehdyt osat kuluvat ja rikkoontuvat siinä kuin muutkin kulutusosat. Niiden tarkastuttaminen ja uusiminen kannattaa teettää Automaalaamo P. Oinosella, joka on muovikorjausten ja vauriokorjausten erikoisosaaja Tampereen Sarankulmalla. Asiantuntemustamme hyödynnetään laajemmaltikin Pirkanmaalla, sillä olemme tulleet tunnetuksi paikallisena ja palvelevana alan erikoisosaajana.

PUSKURI EI AINA PARANE VAIHTAMALLA

Autot joutuvat silloin tällöin kolhuihin ja kolareihin, joissa syntyy helposti vaurioita muoviosiin, kuten puskureihin. Korjaamotyöntekijöidemme ammattitaitoissa käsissä kaikki muoviosat voidaan kuitenkin korjata entiseen loistoonsa. Esimerkiksi auton puskuri voidaan useinkin korjata uudenveroiseksi, eikä vauriosta näy päällepäin jälkeäkään. Vanhan korjaaminen on pääasiassa sekä edullisempaa, että ekologisempaa, kuin uuden muoviosan vaihtaminen. Käytämme autoihin hyväkuntoisia purkuosia.

AUTON MUOVIOSIEN MAALAUS TAMPEREELLA

Autojen muoviset sivulistat, kahvat ja muut muoviosat saattavat näyttää nopeasti kulahtaneilta muihin pintoihin verrattuna. Ne voidaan uusia tai maalata korjaamollamme siinä kuin peltiosatkin. Teemme puhdistuksen yms. esityöt huolellisesti ja maalausjälki on taatusti siisti ja toivotun sävyinen. Kunnolliset ammattikäyttöön tarkoitetut tuotteet ja välineet varmistavat, että maalaustulos kestää myös muoviosissa. Tarpeen vaatiessa maalaamme myös raskaan kaluston – maalauskammio on 18 metriä pitkä, joten isotkin autot mahtuvat sinne helposti.

LAADUKKAAT, VAKUUTUKSEN HYVÄKSYMÄT KOLARIKORJAUKSET

Muoviosien korjaus on vakuutusyhtiöiden hyväksymä korjausmenetelmä autojen kolarikorjauksessa. Asiantunteva henkilöstömme on erikoistunut vaikeimpiinkin auton muoviosien korjauksiin. Työmme valmistuttua on mahdotonta enää erottaa vaurioista kärsinyttä kohtaa. Me tarjoamme laadukkaat muovikorjaukset sekä muovimaalaukset henkilöautoille ja raskaalle kalustolle. 

RASKAAN KALUSTON LUJITEMUOVI- SEKÄ HIILIKUITUKORJAUKSET

Teemme monipuoliset muovikorjaukset kaikenlaisiin ajoneuvoihin. Yleisimmät työkohteemme ovat autojen puskurit, sekä muut katteet erilaisiin ajoneuvoihin, aina matkailuautoista moottoripyöriin. Raskaan kaluston puolella kyseessä ovat useimmiten lujitemuovi- sekä hiilikuitukorjaukset. Korjaamme paljon raskaan kaluston kuormakoreja eli lasikuituelementtejä.

Tilavaan halliimme mahtuvat kaikenlaiset ajoneuvot pakettiautoista raskaan liikenteen kalustoon. Kun tarvitset ammattitaitoista tekijää muovikorjauksiin Tampereen seudulla, ota meihin yhteyttä ja kysy kustannusarvio työstä!

Suosittele meitä

Nuutisarankatu 15, Tampere

Yhteystiedot

Automaalaamo P. Oinonen Oy
Nuutisarankatu 15
33900
TAMPERE
040 5032 247
020 7199 379
info@automaalaamopoinonen.fi
www.automaalaamopoinonen.fi

Aukioloajat

Ma:
08:0017:00
Ti:
08:0017:00
Ke:
08:0017:00
To:
08:0017:00
Pe:
08:0017:00
La:
Suljettu
Su:
Suljettu

Kiinnostuitko? Jätä yhteystietosi, otamme yhteyttä!

Kaikkien vakuutusyhtiöiden hyväksymä vauriokorjaamo