AUTON KORINOIKAISU TAMPEREELLA – AUTOMAALAAMO P. OINONEN OY

Joskus kolarin tai muun onnettomuuden sattuessa auton kori on saattanut vääntyä ja korinoikaisu välttämätöntä, jotta autoa voi käyttää turvallisesti. Rungon vääntymiä on lähes mahdoton korjata itse. Erikoisosaamista ja -laitteita vaativissa korikorjauksissa on syytä kääntyä osaavien ammattilaisten puoleen. Ammattitaitoisessa korikorjaamossamme korit suoristetaan Autorobot-korikorjausrobotin avulla. 

Käytössämme ovat muutenkin huippuluokan työkalut ja mittalaitteet, joilla kori tulee varmasti kuntoon. Auton korin oikaiseminen ammattilaisen toimesta takaa sen, että ajoneuvo on myös kolarin jälkeen turvallinen käyttää ja se säilyttää jälleenmyyntiarvonsa. Automaalaamo P. Oinonen Oy on autojen korikorjausten erikoisosaaja Tampereella. 

KORIVAURIOT KUNTOON MALLISTA JA MERKISTÄ RIIPPUMATTA

Auton korivauriot voivat vaihdella riippuen kolarin laajuudesta sekä ajoneuvon merkistä ja mallista. Parhaassa tapauksessa selvitään pelkillä lommojen silotuksilla, mutta isommassa kolarissa voi olla kyse rungon vääntymisestä tai korin osien siirtymisestä paikaltaan. Korin mittaus on paikallaan silloin kun esimerkiksi saumat, päällekkäisliitokset tai sovitukset eivät istu paikoilleen. Oli kyseessä sitten auton lommon korjaus tai rungon oikaisu, me hoidamme työt nopeasti. Meiltä saat aina myös joustavaa asiakaspalvelua. Teemme myös auton korin maalaukset ammattitaidolla. Meille voit huoletta tuoda rekankin maalattavaksi, sillä tiloistamme löytyy 18 metriä pitkä maalauskammio.

MODERNEILLA KORIKORJAUSLAITTEILLA AUTO EHOMMAKSI

Henkilöauton kori koostuu useista eri materiaaleista, esimerkiksi muovista ja suurlujuusteräksestä. Jokaisen eri materiaalin käsittelyyn tarvitaan omat laitteet, jotta kori voidaan saattaa ennalleen. Mittauksella on keskeinen rooli korin korjauksessa, jotta auto saadaan jälleen ennalleen. Meillä on käytössämme kaikki nykyaikaiset välineet kuten oikaisupenkit, nostimet ja muut oikaisulaitteet. Lisäksi henkilökunnallamme on vankka ammattitaito ja pitkä kokemus erilaisten autojen korivaurioiden korjauksista. Henkilöautojen korien lisäksi korjaamme mm. pakettiautojen, matkailuautojen ja asuntovaunujen koreja. Olemme erikoistuneet myös raskaan kaluston korjauksiin. Kysy lisää korinoikaisuista Tampereella sijaitsevalta korjaamoltamme!

Suosittele meitä

Nuutisarankatu 15, Tampere

Yhteystiedot

Automaalaamo P. Oinonen Oy
Nuutisarankatu 15
33900
TAMPERE
040 5032 247
020 7199 379
info@automaalaamopoinonen.fi
www.automaalaamopoinonen.fi

Aukioloajat

Ma:
08:0017:00
Ti:
08:0017:00
Ke:
08:0017:00
To:
08:0017:00
Pe:
08:0017:00
La:
Suljettu
Su:
Suljettu

Kiinnostuitko? Jätä yhteystietosi, otamme yhteyttä!

Kaikkien vakuutusyhtiöiden hyväksymä vauriokorjaamo