KORIKORJAAMO TAMPEREELLA – MYÖS RASKAALLE KALUSTOLLE

Puhtaasti pirkanmaalainen Automaalaamo P. Oinonen Oy on vakuutusyhtiöiden hyväksymä korikorjaamo ja automaalamo Tampereella. Korjaamme kolareissa vahingoittuneita autoja sekä raskaan kaluston kulkuneuvot ammattitaidolla. Käytössämme on myös automaalaamo, joka tarvittaessa viimeistelee työnjäljen. Korikorjaamomme tekee yhteistyötä jokaisen vakuutusyhtiön kanssa, joten korvausten hakeminen kolarin jälkeen sujuu kanssamme helposti.

HENKILÖAUTON TAI RASKAAN KALUSTON AUTOKORIKORJAAMO

Isot tilamme mahdollistavat sen, että pystymme tekemään autokorikorjaukset myös raskaalle kalustolle, kuten linja-autoille ja kuorma-autoille. Olemme kokeneita raskaan kaluston korikorjauksissa ja maalauksissa. Tiedostamme, että raskaan kaluston kuljettajat ovat liikennöinnin ammattilaisia. Ja ammattilaisilla on oltava luotettavat työvälineet. Jokaisessa raskaan kaluston korikorjauksessa kiinnitämme erityistä huolellisuutta erinomaiseen ja ripeään työnjälkeen, jotta kuljettajat voivat luottaa kalustonsa toimivuuteen sekä turvallisuuteen.

KORIKORJAUKSET ASIANTUNTEMUKSELLA NOPEASTI

Yleensä kolarit aiheuttavat auton koriin pieniä kolhuja. Silloin korikorjaus onnistuu oikaisemalla koria tai osia vaihtamalla. Mikäli korirakenne vahingoittuu pahasti, voimme korjata sen korinoikaisupenkillä. Kaikki korin korjaustoimenpiteet tehdään laadukkailla työkaluilla ja laitteilla, jotka ovat alan johtavien valmistajien tehtailta. Koska kalustomme on kunnossa ja ammattitaitomme ensiluokkaista, pystymme tarjoamaan parasta palvelua niin ammattilais- kuin yksityisautoilijoillekin! Olemme Suomen kolarikorjaamoiden liiton jäsen. Liiton kautta myös ylläpidämme tietotaitoja korien korjauksiin liittyen.

KAIKKIEN MERKKIEN KORJAUKSET

Korikorjauksen ammattilaisillamme on kokemusta laajalti niin uusista kuin vanhoistakin automalleista. Voit tuoda meille auton korjattavaksi merkistä riippumatta. Kolarin sattuessa hoidamme korikorjauksen lisäksi myös muut korjaukset sekä maalaukset. Tiloissamme onnistuvat isojen autojen maalaukset, sillä maalauskammio on 18 metriä pitkä.

VARAA AIKA KORIKORJAUKSEEN

Voit varata ajan sivuillamme olevan lomakkeen kautta tai soittamalla. Joissakin tapauksissa ajoneuvon voi tuoda korjaamollemme ilman ajanvarausta, mutta soita meille etukäteen ja tiedustele tilannetta. Käytössäsi on luotettava ja nopea korikorjaamo Tampereelta!

Suosittele meitä

Nuutisarankatu 15, Tampere

Yhteystiedot

Automaalaamo P. Oinonen Oy
Nuutisarankatu 15
33900
TAMPERE
040 5032 247
020 7199 379
info@automaalaamopoinonen.fi
www.automaalaamopoinonen.fi

Aukioloajat

Ma:
08:0017:00
Ti:
08:0017:00
Ke:
08:0017:00
To:
08:0017:00
Pe:
08:0017:00
La:
Suljettu
Su:
Suljettu

Kiinnostuitko? Jätä yhteystietosi, otamme yhteyttä!

Kaikkien vakuutusyhtiöiden hyväksymä vauriokorjaamo