AUTON RUOSTEKORJAUS TAMPEREELLA

Kärsiikö autosi (ja sitä myöden sinäkin) ruosteesta? Haluatko saada autosi ruostevauriot kuriin ja pinnat kuntoon nopeasti ja luotettavasti? Pirkanmaalainen Automaalaamo P. Oinonen on auton ruostevaurioiden korjausten paikallinen ammattilainen Tampereella. Auton ruostekorjaus ja maalaus onnistuu myös myös raskaalle kalustolle. 18 metriä pitkässä maalauskammiossa hoidamme niin rekan, kuin linja-auton maalauksen nopeasti.

RUOSTEVAURION KORJAUS – PUUTU RUOSTEONGELMIIN HETI

Se alkaa vain muutamalla ruostetäplällä korin alalaidasta, mutta pian huomaat autosi maalipinnan kärsineen vähän sieltä täältä. Suomen vaihteleva ilmasto ja maantiesuolaus kun eivät varsinaisesti hemmottele autosi ulkopintoja. Varoituskellojen tulisi soida autonomistajan päässä heti ensimmäisten korroosion merkkien ilmestyessä. Ruostevaurion korjaus pitää autosi arvon korkeammalla ja ehkäisee tulevia koriongelmia. Autosi käyttöikä paranee ja katsastusmieskin on suopeampi, kun hoidat ruostevauriot pois.

AMMATTITAITOISET RUOSTEKORJAUKSET

Kun ruoste on jo roiskunut, ei auta kuin korjata vahingot ja varmistaa, ettei ruoste pääse vaivaamaan ihan heti uudestaan. Kestävät ruostevauriokorjaukset vaativat tekijäkseen osaavat alan ammattilaiset. Kokeneet asentajamme hitsaavat ruostevauriot kuntoon, oli kysymys sitten kokonaisvaltaisesta korikorjauksesta tai paikallisesta lokasuojien paikkauksesta. Teemme jokaisen työvaiheen huolellisesti, aina ruosteenpoistosta ja pohjatöistä ruostehitsauksiin. Ruostekorjaukset viimeistellään tarkalla maalaustyöllä. Pahastikin ruosteesta kärsinyt auto saadaan lähes poikkeuksetta pelastettua vielä tien päälle ammattitaitoisten tekijöidemme käsissä.

RASKAAN KALUSTON RUOSTEKORJAUS

Tampereen toimipisteemme kalusto edustaa korjaamoalan korkeimpia standardeja ja ammattilaisillamme on käytössä huippuluokan työkalut, joilla auton ruostekorjaus onnistuu. Korjaamomme hallitilat ovat riittävän suuret minkä tahansa kokoisen kaluston korjaustöihin. Korjaamon väki on hoitanut lukuisia raskaankaluston korjaustöitä. Onnistunut ja kestävä työnjälki ei jää siis tilasta, tekniikasta tai taidoista kiinni. Maalauskammio on 18 metriä pitkä, joten raskaan kaluston maalaus onnistuu nopealla aikataululla vaivattomasti. Kun tarvitset osaavia tekijöitä, oli kyseessä sitten henkilöauton tai raskaan kaluston ruostekorjaus, ota yhteyttä meihin!

Suosittele meitä

Nuutisarankatu 15, Tampere

Yhteystiedot

Automaalaamo P. Oinonen Oy
Nuutisarankatu 15
33900
TAMPERE
040 5032 247
020 7199 379
info@automaalaamopoinonen.fi
www.automaalaamopoinonen.fi

Aukioloajat

Ma:
08:0017:00
Ti:
08:0017:00
Ke:
08:0017:00
To:
08:0017:00
Pe:
08:0017:00
La:
Suljettu
Su:
Suljettu

Kiinnostuitko? Jätä yhteystietosi, otamme yhteyttä!

Kaikkien vakuutusyhtiöiden hyväksymä vauriokorjaamo