AUTON PELTITYÖT – PELTIVAURIOT KUNTOON TAMPEREELLA

Auton peltivauriot syntyvät yleensä kolarin tai muun onnettomuuden seurauksena. Yleensä peltivauriot ovat luonteeltaan kosmeettisia, mutta ne heikentävät helposti auton jälleenmyyntiarvoa. Korjaamattomana ne altistavat auton pinnan esimerkiksi ruostumiselle, varsinkin jos auton maalipinta on vahingoittunut. Vaikka auton pinnan peltivaurioista ei yleensä ole haittaa turvallisuudelle, ne näyttävät rumilta ja muistuttavat ikävästi kolaroinnista. Autosi peltivauriot sekä maalipinta saadaan kuitenkin nopeasti kuntoon autokorjaamollamme Tampereella.

AUTON PELTIEN OIKAISU JA MAALAUS NOPEASTI

Ajoneuvon peltivaurion korjauksessa ei kannata aikailla, sillä ruoste alkaa nopeasti kerääntymään vahingoittuneeseen peltiin. Peltikorjauspalvelumme on kokonaisvaltaista: suoristamme lommolle menneet pellit, hiomme vauriokohdat ja tasoitamme epätasaiset kohdat. Lisäksi vaurioitunut kohta maalataan entiseen loistoonsa. Kun autopeltityöt tehdään laadukkaasti ammattilaisten toimesta, ajoneuvon jälleenmyyntiarvo säilyy, eikä korjauksista tarvitse huolehtia. Auton peltien oikaisu, korjaus ja maalaus onnistuvat meiltä ripeästi.

VAKUUTUSYHTIÖIDEN HYVÄKSYMÄT PELTITYÖT

Ruttaantuipa pelti sinun tai jonkun muun huolimattomuuden seurauksena, me oikaisemme sen. Teemme yhteistyötä kaikkien vakuutusyhtiöiden kanssa, joten voit tulla korjaamollemme riippumatta siitä, minkä vakuutusyhtiön asiakas olet. Hävitämme autoasi rumentavat kolhut tuossa tuokiossa asianmukaisilla ja nykyaikaisilla työvälineillä. Korjaamme suuremmatkin peltivauriot huolellisesti ja tarkasti, eikä sinun tarvitse tehdä muuta kuin odotella. Autopeltityöt hoidetaan aina ammattitaidolla loppuun asti, hymyssä suin asiakasta palvellen.

MYÖS RASKAAN KALUSTON PELTIEN KORJAUS

Suoritamme kaikenlaiset korjaustyöt isoista urakoista pienempiinkin projekteihin. Korjaamomme tiloihin mahtuvat mainiosti pakettiautot ja rekatkin. Meiltä löytyy 18 metriä pitkä maalauskammio, joten rekan maalaus onnistuu myös helposti. Raskaan kaluston peltien korjaus onnistuu monen vuoden kokemuksella, nopeasti ja luotettavasti. Arvioimme kulkuneuvosi peltivauriot ja annamme niistä korjauksen kustannusarvion heti paikan päällä. Tarjouksemme on yhtä pitävä, kuin auton korin saumat käsittelymme jälkeen. Kun tarvitset ammattitaitoista ja kokenutta peltitöiden tekijää sekä automaalaria, ota yhteyttä korjaamoomme Tampereella!

Suosittele meitä

Nuutisarankatu 15, Tampere

Yhteystiedot

Automaalaamo P. Oinonen Oy
Nuutisarankatu 15
33900
TAMPERE
040 5032 247
020 7199 379
info@automaalaamopoinonen.fi
www.automaalaamopoinonen.fi

Aukioloajat

Ma:
08:0017:00
Ti:
08:0017:00
Ke:
08:0017:00
To:
08:0017:00
Pe:
08:0017:00
La:
Suljettu
Su:
Suljettu

Kiinnostuitko? Jätä yhteystietosi, otamme yhteyttä!

Kaikkien vakuutusyhtiöiden hyväksymä vauriokorjaamo