Autokorikorjaamo Tampereella – myös vakuutusyhtiöiden hyväksymä

Autokorikorjaamo

Korinoikaisu

Auton peltityöt

Muovikorjaus

Auton ruostekorjaus

 Autokorikorjaamo palvelee Tampereella

Tampereella palveleva Automaalaamo P. Oinonen Oy on vakuutusyhtiöiden hyväksymä autokorikorjaamo, joka korjaa kolarissa vahingoittuneet autot ja raskaan kaluston ajoneuvot. Yrityksellämme on myös automaalaamon puoli, jossa korjausjälki viimeistellään. Korikorjaamo tekee yhteistyötä kaikkien vakuutusyhtiöiden kanssa, joten korvausten hakeminen kolarin jälkeen käy mutkattomasti.

Henkilöautojen ja isojen pakettiautojen korikorjaamo

Isoissa tiloissamme onnistuu myös raskaan kaluston korikorjaamon palveluiden tarjoaminen – toteutamme esim. kuorma-autojen ja linja-autojen maalaustyöt. Meiltä löytyykin paljon kokemusta raskaan kaluston maalauksista. Myös työvälineemme ovat ammattikäyttöön tarkoitettuja – ne yhdistettynä osaavaan henkilökuntaan saamme kiinnitettyä erityistä huomiota työnjälkeen, jotta kuljettajat taas voivat jatkossa luottaa kalustonsa toimivuuteen ja turvallisuuteen. Suoritamme myös henkilöautojen ja isojen pakettiautojen korikorjaukset nopeasti.

Korikorjaus sujuu joutuisasti ammattilaisilta

Useimmat kolarit aiheuttavat vain pieniä kolhuja auton koriin. Tällöin korjaus onnistuu koria oikaisemalla tai osia vaihtamalla. Mikäli korirakenne kuitenkin vaurioituu pahemmin, pystymme korjaamaan sen korinoikaisupenkkiä käyttämällä. Kaikki korin korjaustoimenpiteet suoritetaan laadukkailla työkaluilla ja -laitteilla, jotka ovat alan johtavien valmistajien tehtailta hankittuja. Kunnon kalusto yhdistettynä tämän päivän ammattitaitoon varmistaa sen, että voimme tarjota parasta palvelua paikallisesti niin yksityis- kuin ammattiautoilijoillekin.

Kuulumme Suomen kolarikorjaamoiden liittoon, jonka kautta ylläpidämme tietotaitoamme korien korjaukseen liittyen.

Varaa aika korin korjaukseen

Korikorjaukseen korjaamollemme Tampereelle voit varata ajan sivuiltamme löytyvän lomakkeen kautta tai ottamalla yhteyttä soittamalla. Soita tai tule käymään maksuttomaan arvioon ilman ajanvarausta. Olemme kustannustehokas autokorikorjaamo, josta saat korinoikaisun tai lommon korjauksen edullisesti.

Jos toivot, että ajoneuvoosi tehdään ns. alustava laskelma omilla valokuvillasi, niin se on mahdollista. Voit myös tuoda autosi meille ja ammattitaitoinen tarkastaja antaa kustannusarviolaskelman. Teet vain vahinkoilmoituksen vakuutusyhtiöön, niin me hoidamme loput!

Huomioitavaa valokuvan perusteella tehtävästä laskelmasta: Ota muutama lähikuva ja useampi kokokuva, jossa näkyy rekisterinumero, vauriot sekä auton kilometrimäärät.

Takaisin ylös

 Korinoikaisu Tampereella

Joskus kolarin tai muun onnettomuuden seurauksena kori on saattanut vääntyä. Silloin korinoikaisu on välttämätön toimenpide, jotta autoa voidaan taas käyttää turvallisesti. Rungon vääntymiä on käytännössä mahdotonta korjata itse – siksi kannattaa kääntyä erikoisosaamista ja työkaluja hallitsevien ammattilaisten puoleen. Meillä korinsuoristukset tehdään Autorobot-korikorjausrobotin avulla.

Lisäksi käytämme muita erikoistyökaluja ja mittalaitteita, joilla kolarin vaurioittama kori saadaan varmasti kuntoon. Auton oikaiseminen ammattilaisen toimesta takaa sen, että ajoneuvo on kolarin jälkeen jälleen turvallinen käyttää ja sen jälleenmyyntiarvo säilyy. Automaalaamo P. Oinonen Oy on autojen korikorjausten asiantuntija Tampereella ja Pirkanmaan alueella

Korivauriot kuntoon merkistä ja mallista riippumatta

Auton korivauriot saattavat vaihdella kolarin laajuudesta sekä ajoneuvon merkistä ja mallista riippuen. Parhaassa tapauksessa selvitään pelkällä lommojen tasoituksella, pahimmassa tapauksessa kyse voi olla rungon vääntymisestä tai korin osien siirtymisestä paikoiltaan. Kun esimerkiksi saumat, päällekkäisliitokset tai sovitukset eivät istu paikoilleen, on syytä tehdä korin mittaus. Mutta olipa kyseessä sitten pienen lommon silottaminen tai isomman korivaurion korjaaminen, me hoidamme kaikki työt nopeasti ja laadusta tinkimättä ja joustavaa asiakaspalvelua tarjoten.

Lisäksi saat meiltä korin maalaukset ammattitaidolla. 18-metrisen maalauskammion ansiosta voit tuoda meille huoletta vaikka linja-auton maalattavaksi.

Auto ehommaksi moderneilla korjauslaitteilla

Henkilöauton kori koostuu useista eri materiaaleista, kuten muoveista ja suurlujuusteräksestä. Jokaisen eri materiaalin käsittelyyn vaaditaan omat laitteet, jotta kori voidaan saada entistä vastaavaan kuntoon. Mittauksella on keskeinen rooli korin korjauksessa, sillä joissakin tapauksissa vain sen avulla auton korin korjaus voidaan suorittaa varmasti oikein. Lisäksi meiltä löytyy kaikki muut vaadittavat laitteet: nostimet, oikaisupenkit ja muut oikaisulaitteet.

Laitteet ja työkalut toki tarvitsevat myös käyttäjänsä. Henkilökunnallamme on vuosien kokemus ja ajan tasalla oleva tietotaito erilaisten autojen korikorjausten suorittamisesta, olipa kyseessä sitten henkilöauto, pakettiauto tai raskaan kaluston ajoneuvo. Korjaamme myös mm. matkailuautojen ja -vaunujen koreja. Kysy lisää kokonaisvaltaisesta korjauspalvelustamme!

Takaisin ylös

 Auton peltityöt Tampereella

Auton peltivauriot syntyvät yleensä kolarin tai muun onnettomuuden seurauksena. Yleensä tällaiset vauriot ovat kosmeettisia, mutta heikentävät helposti auton jälleenmyyntiarvoa. Lisäksi ne altistavat auton pinnan ruostumiselle, varsinkin jos maalipinta on vioittunut. Vaikka peltivaurioista ei yleensä ole haittaa ajoturvallisuudelle, ovat peltivauriot rumia ja muistuttavat ikävästi kolaroinnista. Vaan ei hätää – auton peltivauriot saadaan nopeasti ja huolella kuntoon autokorjaamollamme Tampereella.

Auton peltien oikaisu ja maalaus nopeasti

Ajoneuvon peltivaurion korjauksen kanssa ei kannata aikailla, sillä ruoste alkaa kerääntyä nopeasti vioittuneeseen peltiin. Meiltä saat kokonaisvaltaista peltikorjauspalvelua: suoristamme lommot, hiomme ja tasoitamme vauriokohdat sekä maalaamme korjatun kohdan entiseen loistoonsa. Kun autopeltityöt tehdään osaavan ammattilaisen toimesta, ajoneuvon jälleenmyyntiarvo säilyy ennallaan, eikä isommista ruosteremonteista tarvitse huolehtia. Meiltä saat ripeää alan palvelua.

Vakuutusyhtiöiden hyväksymät peltityöt

Menipä peltiä ruttuun sitten sinun tai jonkin toisen huolimattomuuden seurauksena, me oikaisemme sen ja hoidamme muutkin tarvittavat korjaustyöt. Toimimme yhteistyössä kaikkien vakuutusyhtiöiden kanssa, joten voit hyödyntää palveluitamme riippumatta siitä, minkä vakuutusyhtiön asiakas olet. Korjaamme autoasi rumentavat kolhut käden käänteessä asianmukaisilla ja nykyaikaisilla välineillä. Korjaamme isommatkin vauriot tarkasti, eikä sinun tarvitse kuin odotella hetki. Autopeltityöt teemme aina ammattitaidolla, asiakasta asiantuntevasti alusta loppuun palvellen.

Myös isojen pakettiautojen ja jakoautojen peltien korjaus

Suoritamme myös isompien ajoneuvojen isommat urakat. Korjaamomme tiloihin mahtuvat erinomaisesti mm. jakoautot ja isommat pakettiautot, lisäksi tiloistamme löytyy 18 metriä pitkä maalauskammio isompien ajoneuvojen maalausta varten. Pakettiautojen ja jakoautojen peltityöt teemme vuosien tuomalla kokemuksella sekä ajankohtaisella tietotaidolla, hyviä työkaluja tietenkään unohtamatta. Arvioimme ajoneuvon peltivauriot ja annamme kustannusarvion heti paikan päällä. Tarjouksemme on yhtä pitävä kuin auton saumat käsittelymme jälkeen. Kun tarvitset ammattitaitoista tekijää peltitöille Tampereella tai Pirkanmaan alueella, ota yhteyttä meihin ja kysy lisää!

Takaisin ylös

 Muovikorjausta ammattitaidolla Tampereella

Nykyisissä automalleissa muovi on varsin usein keskeinen osa auton rakenteita. Muoviset osat rikkoontuvat ja kuluvat siinä missä muutkin kulutusosat, sehän on selvää. Niiden tarkastuttaminen ja uusiminen kannattaa tehdä Pirkanmaan alueella Tampereella sijaitsevassa Automaalaamo P. Oinosella, sillä me olemme muovikorjausten ja erilaisten vauriokorjausten paikallinen erikoisasiantuntija.

Puskuri ei parane aina vaihtamalla

Autojen muoviosat vaurioituvat helposti kolareissa tai muissa törmäyksissä, ja tällöin etenkin puskurit ovat kovalla koetuksella erilaisten vaurioiden muodossa. Korjaamotyöntekijöidemme ammattitaitoisissa käsissä puskurit on kuitenkin mahdollista korjata useimmissa tapauksissa uudenveroiseen kuntoon, eikä jälkeenpäin vauriosta ole nähtävissä merkkiäkään. Vanhan korjaaminen onkin yleensä edullisempaa ja myös ekologisempaa kuin kokonaan uuden muoviosan vaihtaminen. Käytämme autoihin hyväkuntoisia purkuosia. Käytämme töissämme paljon laadukasta purkuosaa ja vältämme turhaa korjattavissa olevien osien vaihtamista. Käytämme myös uusia alkuperäisvaraosia.

Laadukkaat, vakuutusyhtiöiden hyväksymät kolarikorjaukset

Muoviosien korjaus on vakuutusyhtiöiden hyväksymä korjausmenetelmä autojen kolarikorjauksen yhteydessä. Asiantunteva henkilökuntamme on erikoistunut vaikeampiinkin autojen muovi- ja kolarikorjauksiin merkistä ja mallista riippumatta. Työmme valmistuttua on mahdotonta erottaa vauriosta kärsinyttä kohtaa, niin huolellisesti me työn hoidamme. Tarjoamme laadukkaat muovikorjaukset sekä henkilöautoille että raskaalle kalustolle.

Raskaan kaluston lujitemuovi- sekä hiilikuitukorjaukset

Meiltä saat monipuoliset muovikorjaukset aivan kaikkiin ajoneuvoihin, myös raskaaseen kalustoon. Yleisimmät työkohteet ovat autojen puskurit sekä muut katteet – myös muunlaisia ajoneuvoja korjaamme, kuten moottoripyöriä ja matkailuautoja sekä -vaunuja. Raskaan kaluston ollessa kyseessä työkohteita ovat yleensä lujitemuovi- sekä hiilikuitukorjaukset. Korjaamme paljon raskaan kaluston kuormakoreja eli lasikuituelementtejä.

Tilavaan halliimme mahtuvat kaikenlaiset ajoneuvot aina henkilö- ja pakettiautoista raskaan liikenteen kalustoon! Kun tarvitset ammattitaitoista ja asiansa osaavaa tekijää Tampereella tai Pirkanmaan seudulla, ota rohkeasti yhteyttä meihin ja tiedustele lisää palveluistamme!  

Takaisin ylös

 Auton ruostekorjaus Tampereella

Kärsiikö autosi – ja sen myötä sinäkin – ruosteesta? Haluaisitko saada ruostevauriot kuriin ja pinnat uudenveroiseen kuntoon, nopeasti ja kustannustehokkaasti? Jos vastauksesi on kyllä, Automaalaamo P. Oinonen Oy Tampereella auttaa! Olemme ruostevaurioiden korjaamiseen erikoistunut paikallinen palvelija Pirkanmaalla: meiltä ruostekorjaus ja maalaus onnistuu myös raskaalle kalustolle. 18 metriä pitkässä maalauskammiossa käsittelemme mm. kuorma- ja linja-autot nopeasti ja tehokkaasti.

Ruostevaurion korjaus – puutu ruosteongelmiin heti!

Ruostevaurio alkaa vain muutamalla pienellä täplällä helmoissa, mutta pian huomaatkin koko maalipinnan kärsineen vähän sieltä ja täältä, samalla kun täplät ovat muuttuneet isommiksi kukkasiksi. Suomen vaihteleva ilmasto ja maantiesuolaus kun eivät varsinaisesti hemmottele autosi ulkopintoja. Varoituskellojen tulisi soida autonomistajan päässä heti ensimmäisten korroosion merkkien ilmestyessä. Ruostevaurion välitön korjaus pitää autosi jälleenmyyntiarvon korkeammalla ja samalla ehkäisee suurempien ongelmien syntymisen – katsastusmieskin on suopeampi, kun ruoste on hoidettu pois.

Ammattitaitoiset ruostekorjaukset

Kun ruoste on jo roiskunut, ei auta kuin korjata vahingot ja varmistaa ettei ruoste pääse vaivaamaan ihan pian uudestaan. Kestävät ruostekorjaukset vaativatkin taakseen osaavat ammattilaiset: kokeneet asentajamme hitsaavat ruostevauriot kuntoon, oli kyse sitten kokonaisvaltaisesta korikorjauksesta tai paikallisesta, esim. lokasuojaan kohdistuvasta korjauksesta. Suoritamme jokaisen työvaiheen huolellisesti, aina ruosteenpoistosta ja pohjatöistä ruostehitsauksiin. Ruostekorjaukset viimeistellään tarkalla maalaustyöllä. Pahastakin ruosteesta kärsinyt auto on mahdollista pelastaa ja saada uudenveroiseen kuntoon osaavan tiimimme avustuksella.

Raskaan kaluston ruostekorjaus

Tampereen toimipisteemme työkalusto edustaa korjaamoalan korkeimpia standardeja ja ammattilaisillamme onkin käytössään huippuluokan laitteet auton ruostekorjausta varten. Korjaamomme hallitilat mahdollistavat isompienkin raskaan kaluston ajoneuvojen korjaukset, sillä korkeutta, leveyttä ja pituutta riittää. Olemme tehneet vuosien varrella lukemattomia raskaan kaluston korjaustöitä laadusta tinkimättä – laadukas työnjälki ei siis jää tilasta, tekniikasta tai taidosta kiinni. Maalauskammiomme on 18 metriä pitkä, jolloin raskaan kaluston maalaus onnistuu nopeasti.

Kun tarvitset raskaan kaluston korjausta hallitsevia osaajia, tai tekijöitä henkilöautojen ruostevaurioiden korjaukseen, ota rohkeasti yhteyttä meihin ja kysy lisää!

Awux

Suosittele meitä

Nuutisarankatu 15, Tampere

Yhteystiedot

Automaalaamo P. Oinonen Oy
Nuutisarankatu 15
33900
TAMPERE
info@automaalaamopoinonen.fi
www.automaalaamopoinonen.fi

Verkkolaskutus:

y-tunnus 1639197-4
Verkkolaskuosoite: 3716391974
Välittäjän tunnus: 003721291126 DABAFIHH

Mikäli ette pysty lähettämään verkkolaskuja, pyydämme toimittamaan ostolaskut suoraan skannauspalveluun paperisena tai sähköpostitse alla olevan ohjeen mukaan: 

Paperilaskujen laskutusosoite: 
Automaalaamo P.Oinonen Oy 
16391974 
PL100 
80020 Kollektor Scan 

Sähköpostilaskujen vastaanottaja: 
Sähköpostin vastaanottajan osoite on aina oltava: 
invoice-16391974@kollektor.fi

Kiinnostuitko? Jätä yhteystietosi, otamme yhteyttä!


Kaikkien vakuutusyhtiöiden hyväksymä vauriokorjaamo

 • a-vakuutus
 • aktia
 • fennia
 • folksam
 • if
 • lähitapiola
 • leaseplan
 • pohjantähti
 • pohjola
 • pop vakuutus
 • Säästöpankin vakuutukset
 • tryg
 • turva
 • skkl