AUTOKORIKORJAAMO TAMPEREELLA – VAKUUTUSYHTIÖIDEN HYVÄKSYMÄ

Paikallisesti palveleva Automaalaamo P. Oinonen Oy on vakuutusyhtiöiden hyväksymä autokorikorjaamo Tampereella. Korikorjaamomme korjaa kolarissa vahingoittuneet autot ja raskaan kaluston kulkuneuvot. Yrityksellämme on myös automaalaamon puoli, jossa työnjälki viimeistellään. Korikorjaamo tekee yhteistyötä kaikkien vakuutusyhtiöiden kanssa, joten korvausten hakeminen kolarin jälkeen sujuu kanssamme mutkattomasti.

HENKILÖAUTOJEN JA RASKAAN KALUSTON KORIKORJAAMO

Tilamme ovat niin isot, että pystymme tarjoamaan korikorjaamon palveluita myös raskaalle kalustolle, kuten rekoille ja linja-autoille. Olemme myös kokeneita raskaan kaluston korikorjauksissa ja maalauksissa. Tiedostamme, että raskaan kaluston kuljettavat ovat liikennöinnin ammattilaisia. Ja ammattilaisilla on oltava luotettavat työvälineet. Kaikissa raskaan kaluston korikorjauksissa kiinnitämme erityistä huolellisuutta laadukkaaseen työnjälkeen, jotta kuljettajat voivat luottaa kalustonsa toimivuuteen ja turvallisuuteen. Teemme raskaan kaluston korikorjaukset nopeasti.

KORIKORJAUS SUJUU AMMATTILAISILTA JOUTUISASTI

Useimmat kolarit aiheuttavat auton koriin pieniä kolhuja. Tällöin korikorjaus onnistuu oikaisemalla koria tai osia vaihtamalla. Jos korirakenne vahingoittuu pahasti, pystymme korjaamaan sen korinoikaisupenkillä. Kaikki korin korjaustoimenpiteet tehdään laadukkailla työkaluilla ja -laitteilla, jotka ovat alan johtavien valmistajien tehtailta. Kun kalustomme on kunnossa ja ammattitaitoamme pidetään yllä, voimme tarjota parasta palvelua niin yksityis- kuin ammattiautoilijoillekin! Kuulumme Suomen kolarikorjaamoiden liittoon, jonka kautta myös ylläpidämme tietotaitoamme korien korjaukseen liittyen.

MONIPUOLISTA OSAAMISTA: KORJAAMME KAIKKI MERKIT

Korikorjauksen asiantuntijoillamme on kokemusta laajasti niin vanhoista kuin uusistakin automalleista. Voit tuoda meille myös kaikki merkit korjattavaksi. Kolarin sattuessa hoidamme korikorjauksen lisäksi myös muut korjaukset, maalaukset ja lasinvaihdot. Auton takuu säilyy aina ja myös työllämme on takuu.

VARAA AIKA KORIN KORJAUKSEEN

Korikorjaukseen korjaamollemme Tampereelle voit varata ajan sivuillamme olevanlomakkeen kautta tai soittamalla. Joissakin tapauksissa ajoneuvo voidaan tuoda korjaamolle myös ilman ajanvarausta, mutta soita meille etukäteen ja tiedustele tilannetta. Olemme kustannustehokas autokorikorjaamo, josta saat korinoikaisun tai lommon korjauksen edulliseen hintaan. 

Suosittele meitä

Nuutisarankatu 15, Tampere

Yhteystiedot

Automaalaamo P. Oinonen Oy
Nuutisarankatu 15
33900
TAMPERE
040 5032 247
020 7199 379
info@automaalaamopoinonen.fi
www.automaalaamopoinonen.fi

Aukioloajat

Ma:
08:0017:00
Ti:
08:0017:00
Ke:
08:0017:00
To:
08:0017:00
Pe:
08:0017:00
La:
Suljettu
Su:
Suljettu

Kiinnostuitko? Jätä yhteystietosi, otamme yhteyttä!

Kaikkien vakuutusyhtiöiden hyväksymä vauriokorjaamo